Wednesday, October 24

Nobody likes the records that I play pt. 2

En discjockey på en nattklubb i Linköping åtalades på måndagen för misshandel. Enligt åklagaren slog mannen till en gäst i huvudet. Gästen hade förgäves önskat en favoritlåt.

Det var den 16 april förra året som en 29-årig man besökte den aktuella nattklubben i centrala Linköping. Han gick fram till discjockeyn och önskade en favoritlåt. När discjockeyn förklarade att han inte spelade rocklåtar utan endast r&b och hiphop blev gästen irriterad. 29-åringen har i förhör berättat att han utbrast: "Vilken jävla dålig discjockey du är".

Vad som sedan hände råder det delade meningar om. 29-åringen och två vittnen uppger i förhör att discjockeyn slog till 29-åringen i bakhuvudet. Enligt ett av vittnena utdelades slaget med knuten näve. 29-åringen ryggade tillbaka, men kunde hålla sig på fötter. Bägge vittnena är kamrater till 29-åringen.

Den åtalade discjockeyn har lämnat en helt annan version som går ut på att 29-åringen lutade sig in över mixerbordet. För att skydda sin utrustning knuffade discjockeyn reflexmässigt undan 29-åringen. En annan anställd på nattklubben har intygat att discjockeyns version stämmer. En ordningsvakt som stod alldeles i närheten av dj-båset säger sig dock inte ha sett några slag eller knuffar överhuvud taget.

Efter händelsen blev 29-åringen utkastad från nattklubben – något som han upplevde som "mycket kränkande".

Kammaråklagare Olof Danielsson tror uppenbarligen mer på 29-åringen och de två vittnena.

Artikeln kan läsas i sin helhet här.

4 Comments:

Blogger Unknown said...

hahaha. Nattklubbar är minsann farliga platser. Man borde skaffa en bra försäkring...

5:46 pm  
Blogger Unknown said...

...och skottsäker väst...

5:46 pm  
Anonymous Anonymous said...

Skönt att veta att två fulla vittnen är bättre än en nykter...

6:16 pm  
Anonymous Anonymous said...

eller så brast det slutligen.. hur många gånger har vi inte önskat både helvete och herpes till dem och deras vidriga önskemål...?

9:38 am  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home

Bloggtoppen.se