Friday, August 31

Puta madre

John blev så jävla lack på mitt förra inlägg, så jag kör mitt nästa direkt, bara för att tysta hetären. Härmed presenterar jsg Recordspins top 5 djs som är most likely to cause a tremble with the girls. De flesta djs såsom undertecknad orsakar bara möjligtvis en lätt tingle hos damerna, men nedan rankade presterar desto bättre. Observera att ingen extern rangordning förekommit.

* Fedde le Grand. Motivering. Med ett ansikte som världens mest sugne oskuld kniper Fedde en plats på listan.
*Steve Angello
. Tja. Det går inte att komma ifrån att en hel del kvinnor tycker den här mannen ser läskigt bra ut, Tja...It´s a womans world.... *Axwell. Allas vår egen Axel, med ett yttre som smälter de mest härdade hjärtan. Så länge han inte öppnar munnen och berättar om trista beats på skånska så finns det inga naturliga hinder. *Hannes Dalhberg. En man av onaturlig skönhet, vars vackra drag endast emotsägs av hans fäbless för sköna vocals och oregelbunda beats. ´*
*John Wang. Med en beslutsamhet som får de mest tveksamma damer att önska indie, och två mörka ögon som inte mindre än befaller, tvekar de taliga sällan.
Vi som inte ens var nära.
Joachim Garraud. Rultig är ordet ni söker efter. Dock har han snäll blick och skönt hår. Men dock blir han tyvärr inte vackrare av det.
*Pete Tong. Mannen som bringat glimrande house till de mest adekvata i Sverige sedan ett par årtionden tillbaka lär inte vinna några skönhetsmedaljer. Men kompetent är han.
*Martin Solveig. Till skillnad mot sina närmaste kollegor Bob Sinclar och David Guetta är han inte bara mindre känd för den stora massan, han ser dessutom ut som en fransk Mr Bean. Sorgligt nog på mannen som gjorde 2000-talets bästa afro-house.
*Paul Oakenfold. En levande botoxreklam. Lägg desstom till att hans senaste ok låt var Southern sun, så förstår ni att han är ett stort grafiskt skämt.
*J.U.S.T.I.C.E Jo, visst, måhända är de 2007 års mest överskattade grupp, men det hjälper inte det faktum att de ser ut som en seriemördare och hans hjälplösa offer. Svart behöver inte betyda tråkigt, och framförallt inte psykopat.

/Robban

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home

Bloggtoppen.se