Sunday, August 13

The weekend is over, another one is soon to come...

Hallo music lovers!

Nyss hemkommen från Lunds nation efter en riktigt kul spelning. Om jag säger Lunds nation tänker ni säkert schlagers och Lena PH. Men så är inte fallet längre. I höst startar en ny klubb på torsdagar där jag kommer spela. Inriktningen är house, hiphop, soul och rnb från 2000-talet. Betydligt mer "klubbigt" än förr alltså. Och redan nu har vi smygstartat med den nya musikinriktningen. Lite "peu un peu" drar vi nu mot nya fräschare tider. Och det är roligt att se att det verkligen funkar. Har aldrig fått så mycket beröm under mina 2,5 år på Lunds. Visst, man får ta några sura miner från folk som inte får höra Basshunter eller Zlatanlåten. Fantastiskt skönt att slippa spela sånt faktiskt. Visst, det funkar ju bra på privatfester och andra tillställningar som är mer "party" men det här är ju trots allt en nattklubb. Det enda som är trist är att folk kommer så sent, så 30 procent av låtarna spelas ju i princip för ett tomt golv. I torsdags kom däremot folk betydligt tidigare.

Ikväll var Patrick "Cryo" Siech förbi och vi lirade lite house första timman. Otroligt skoj! Han är riktigt duktig och har ju dessutom släppt en massa bra grejer själv. Check his site out!

Det har varit mycket jobb på Harrys i sommar annars. Otroligt kul att spela där. Vilket drag det var under Helsingborgsfestivalen! Jag kommer spela där en hel del i höst också. Återkommer med datum senare.

Ujuj, nu är det verkligen dags för sängen. Tre favoriter just nu:

* Disco darlings - Sweetness
* Paolo Mojo - 1983 (Eric Prydz rmx)
* Soul Avengerz - Don't let the morning come (Klub dub)

Kram på er!

/John

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home

Bloggtoppen.se