Wednesday, May 30

Why you wanna do me wrong

Yo!

En riktigt bra låt har ynglat av sig och fått ett gäng remixer. Det handlar om den förbaskat svängiga låten med samma titel som inlägget av Café groove. Originalet blev inte så värst uppmärksammat, men var ändå en väldigt frisk fläkt när det mesta andra handlade om techiga beats. Och ost är ju gott! Finns ett flertal gottiga remixer, bl.a Denice the menace och Soul Avengerz som i all sin enkelhet är Joey Negro light. Sen kommer det. Oundvikligt, som när det kommer 20 trevliga gäster på en gång till din fest, och du precis ska stänga dörren. Då står han där. Kusinen från landet, som din moster bjöd dit. Hånleendes, med för mycket saliv i mungipan och oknutna skor.

Hi_tack

Det är bland det läskigaste jag vet i musikväg, och trogna läsare av denna blogg vet att inget gör mig så själsligt trött som när jag ser deras namn som remixare. I samma anda kan givetvis Beatfreakz, Delano & Crockett och Untouchable 3 nämnas då de är på samma ruttna nivå. Det finns visserligen ett gäng killar från USA som är precis lika sopiga, som remixar en massa mainstreamlåtar, och här i Sverige har vi Soundfactory. Men de är inte Satan själv. Pryda leverar igen såklart, Genesis är läskigt mysig, och en smula mer mainstreamelectro än de senaste grejerna. Om en vecka står vi där i Göteborg och vispar, sanna mina ord.

Lumberjack från Alan Braxe och Kris Menace är ok, inget mer, väldigt mycket McGyver, men utan den obligatoriska flykten och kyssen.

Kram på er!

Robban

1 Comments:

Blogger Peter said...

Nåja... Say, say, say är väl helt ok! Dock håller jag med om Beatfreakz... bläää...

6:31 pm  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home

Bloggtoppen.se