Monday, July 30

Please release me

Packad och klar, Ibiza here we go!

Det väldigt preliminära schemat ser ut som följer:

Måndag: Antingen Milk'n'2 Sugars på El Divino med Joey Negro och Jamie Lewis, eller Release Yourself med Roger Sanchez på Pacha. Svårt val, även om Negro är något jag sjukt gärna vill se, tror jag att det kommer bli mer röj hos Sanchez. Viss fördel Negro i nuläget.

Tisdag: Osäkert kort, kan bli inget alls, kan bli Armada med Paul Oakenfold på Amnesia. Isf mest för att det är billigt, och för att checka in Amnesia, Oakey är inte direkt någon personlig favorit.

Onsdag: Högst troligtvis en vilodag, inget som lockar mer än Subliminal på Pascha med Erick Morillo. Men då vi kanske redan varit på Pascha på måndagen, och dessutom på torsdagen, så får vi se.

Torsdag: Nu börjar tempot höjas, F*** Me I'm Famous på Pascha kommer att vara destinationen, med en lina i form av David Guetta, Steve Angello och runde Joachim Garraud. Förmodligen en trevlig tillställning.

Fredag: Intressant dag. Ute på Space terass spelar på dagen Eddie Thoneick med entourage, det känns i nuläget gjutet. Men man får se hur pigg man är efter dåvarande gårdagen. På kvällen finns det rätt mycket bra att välja från, kanske främst i form av Es paradis och Freqklash med Coburn. Återigen lockar Pascha med It´s all gone Pete Tong och Sander Miami Kleinenberg. Är nog egentligen mer sugen på det, men vete fasiken om man pallar Pascha två dagar i rad. Vi får se.

Lördag: Vilodag. Hed Kandi kör på El Divino, men det ska tydligen vara sådär enligt forumen. Kommer förmodligen vara rätt trötta, och vila är nog inte helt fel med tanke på söndagens begivelse...

Söndag: Sundays at Space är ett begrepp, vilket bland annat visas av Pet Shop Boys låt Minimal i Tocadisco's Sunday At Space Mix. Enda biljetten som är köpt redan nu faktiskt. David Guetta, Carl Craig, Claude Von Stroke, Tiefschwarz, Nic Fanciulli och Tom Novy m.fl. är de som lirar. Tror detta kommer bli såå tungt.

Måndag: El Divino och Mn2S, denna gången med Fedde Le Grand och förra årets i särklass största Recordspinfavorit, Seamus Haji. Höga förväntningar.

Tisdag: Sista kvällen, kan bli vilodag, men får jag som jag vill blir det istället återbesök på El Divino och klubben Kissdafunk som ställer upp med MYNC Project och Dave Spoon.

Hmm....Blir en del party det här. Får se, det är ju som sagt högst preliminärt. Ska även verkligen hinna med att njuta av SBM (sol, bad, mat) också.
6 h till flyget lämnar. God damn, jag har väntat så länge på just denna dag.

Ciao!

Robban

1 Comments:

Blogger Unknown said...

Underbart!

Är ärligt talat förvånad hur det kan bli ett så späckat o fantastiskt schema. Men ha det så galet roligt!!!

Akta dig för knarket och högtalarna

Love ya

9:29 am  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home

Bloggtoppen.se